Öğretmenlerimizin veli görüşme randevu saatleri

- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaz dönemine yönelik olarak ''Telafide Ben De Varım'' programı uygulanacak.

Program 5 Temmuz'da başlayacak.

- Öğrenciler ve öğretmenler isteğe bağlı olarak katılım gösterecek.

- Kadrolu/sözleşmeli öğretmenlerden yeterli katılım olmazsa ücretli öğretmenlere de görev verilebilecek.

- Öğrenciler istediği ilde, öğretmenler ise görev yaptıkları illerde katılım sağlayabilecekler.

''Telafide Ben De Varım'' Öğretmen Başvurusu Nasıl Yapılacak?

- Öncelikle MEBBİS'e giriş yapılacak. Daha sonra başvuru işlemleri sekmesine tıklanacak.

- Daha sonra ''Telafide Ben de Varım Başvuru İşlemleri'' yazısına tıklanacak.

- Son Olarak ''Faaliyet Görev Başvuruları'' sekmesine tıklanarak ilgili faaliyet seçilecek ve başvuru yapılacak.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci not girişleri tamamlanmış olup, 18.06.2021 Cuma günü itibariyle karne, takdir, teşekkür ve onur belgelerine e-okulda dijital ortamda ulaşabilirsiniz.

21.06.2021-02.07.2021 tarihleri arasında telafi eğitimi yapılacak olup, her branştan eksik yapıldığı düşünülen veya tekrarında fayda görülen konularla ilgili iki haftalık program hazırlanacaktır.

Telafi eğitimine katılım isteğe bağlıdır.

21 Haziran 2021 - 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında eğitim-öğretim faaliyetlerimiz güncel ders programlarında olduğu şekilde uzaktan ve yüz yüze eğitimler şeklinde sürdürülecektir. Bakanlık tarafından farklı bir açıklama veya uygulama yapıldığı takdirde sizlere duyurulacaktır.

Telafi kapsamında farklı sosyal, kültürel, sanatsal etkinlikler kapsamında çalışmalar planlandığında öğretmenleriniz tarafından duyurulacaktır

DYK yaz kurslarına başvurmak isteyen 8 ve 12. Sınıfa geçen öğrencilerimiz eba şifresi ile, e-kurs modülü üzerinden tercih ve başvuru işlemleri  yapabilecektir. Destekleme ve yetiştirme yaz kursları 5 Temmuz ile 27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2021 Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları takvimi şu şekildedir;

Kurs başvurularının alınacağı ve il/ilçe MEM'ler tarafından onaylanacağı tarih: 7 ve 17 Haziran Öğretmenlerin başvuru taleplerinin alınması ve ücretli öğretmenlerin başvurularının İl/İlçe MEM'ler tarafından onaylanmasının tarihi: 18 ve 22 Haziran

Öğrencilerin başvurularının alınacağı tarih: 23 ve 29 Haziran

Kurs sınıfları düzenleme tarihi: 30 Haziran ve 4 Temmuz

Kursların başlama tarihi: 5 Temmuz Kursların bitiş tarihi: 27 Ağustos

DYK KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Sevgili öğrenciler,

Yaz döneminde 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında aşağıda isimleri sayılan bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler yeterli başvuru olması durumunda gerçekleştirilecektir.
Yaz dönemi olduğu için taşımalı servis veya pansiyon olmayacaktır.
Katılmak isteyen öğrenciler okul müdürlüğümüze aşağıdaki dilekçe ile başvurabilirler.

adresinde detaylı bilgi yer almaktadır.

Spor etkinlikleri
Halk Oyunları Eğitimi
Doğa Yürüyüşü Programı
Oryantiring Programı
Eğitimde Drama Kursu
Oryantiring Eğitimi Kursu
Halk Oyunları Eğitimi Kursu
Masal Anlatıcılığı Eğitimi Kursu
Zekâ Oyunları Uygulamaları Eğitimi Kursu
Enstrüman Eğitimleri
Müze Eğitimi Kursu
Teknoloji Eğitimleri

Değerli Öğretmenlerimiz,

Ankara Üniversitesi Dil, Tarih, Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi; *Prof. Dr. Hatice Oruç*

18 Haziran 2021 Cuma günü
Saat 21:30'da

*Bosna'da Şehir ve Medeniyet*

konulu sunumu ile evlerimize misafir olacaktır

Zoom Linki:

Meeting ID: 287 402 2060
Passcode: 20123

KATILMAK İSTEYEN ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR

Sevgili Öğrencilerimiz; Kullanılmış her türlü kitap, defter ve yaprak testlerinizi topluyoruz. Tüm sınıflardaki bütün öğrenciler kullanılmış kitap defterlerini okulumuza getirecek ve teslim edecektir. Böylece çevre korumayı desteklemeyi ve okulumuza önemli bir ekonomik katkı yapmayı planlıyoruz.

17-18 Haziran Perşembe ve Cuma Günü Okula Gelecek Sınıflarımız Aşağıdaki Gibi Olup Taşımalı Öğrencilerimizin Programa Göre Hareket Etmesi Önemle Rica Olunur:

5. Sınıflar

6. Sınıflar

7.Sınıflar

8. Sınıflar

Servislerde Maske, Mesafe, Hijyen Kurallarına Uyalım

LİSE TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE

9. Sınıflar

10. Sınıflar

11.Sınıflar

12. Sınıflar

SERVİSLERDE MASKE, MESAFE, HİJYEN KURALLARINA UYALIM

Yayımlanan fasiküller, son 4 üniteyi kapsıyor,

41 fasikülde, 3 bin 580 soru ve etkinlik yer alıyor.

Haber İçin  meb.ai/Jlv2os

Yüz yüze eğitime isteyen her öğrencimiz katılabilmekte olup daha önce katılmak istemediğine dair dilekçe veren öğrencilerimizde yüz yüze eğitim günlerinde okula gelip derslerine girebilirler.

2020-2021 eğitim ve öğretim yılındaki derslerden sorumlu geçen öğrencilerin; bu derslerin ilgili tüm konu ve kazanımlarından, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılından sorumluluğu bulunan öğrencilerin ise aynı yılın birinci dönemine ait ilgili dersin konu ve kazanımlarından sınava tabi tutulacak ve sorumlulukları kalkana kadar girecekleri sorumluluk sınavlarında yukarıda belirtildiği şekilde sorumlu olacaktır.

Okulumuzda Yüz Yüze Eğitim Perşembe ve Cuma Günleri Yapılmakta Olup Bu Günlerin Dışında İdaremizin Sizlere Verdiği Bilgilendirme Dışında Öğrenci Taşıması Yapılmayacaktır. Önemle Duyurulur.

26 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan 2021-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 27 Haziran 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2021-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının sınav giriş yerleri açıklanmıştır. Sınav giriş yerlerine https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.