Hafta sonu ders tekrarları ile öğrendiklerimizi pekiştirelim

TRT EBA TV İlkokul Etkinlik Kuşağı, tekrarlar ve Yetişkin Kuşağı

Mrt

10 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULA GELECEK SINIFLARIMIZ ŞÖYLE OLUP TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİMİZİN PROGRAMA GÖRE HAREKET ETMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR:

5.SINIFLAR

6. SINIFLAR

8. SINIFLAR

Ock

DEĞERLİ VELİLERİMİZ HABERİMİZDE BELİRTTİĞİMİZ GİBİ ÇEVRİM İÇİ DERSLERDE ÖĞRENCİLERİMİZİN DAHA GÜVENLİ BİR İNTERNET KULLANIMI İÇİN YÖNLENDİRMELERİNİZ ÖNEMLİ OLUP GEREKLİ DESTEĞİ SINIF ÖĞRETMENLERİMİZDEN ALABİLİRSİNİZ.

Sayın Velimiz,

2018-2019 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını sürdürdüğümüz şu günlerde öncelikle sağlıklı ve keyifli bir yaz tatili geçirmiş olmanızı umarız.

Öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecinde yaşadığı her deneyimin yaşamdaki önemini biliyor olmak bize daha farklı bir sorumluluk yüklemektedir. Bu hassasiyetle öğrencilerimizin öğrenim yaşamları boyunca kendileri için gerekli olan bilgi, beceri, tutum ve davranışları edinmeleri sürecinde okul ve ailenin ortak hareket etmesinin önemine inanıyor, yapılacak çalışmalarda siz değerli velilerimizin katkılarını bekliyor ve hedeflerimize hep birlikte el ele ulaşmayı arzuluyoruz.

Öğrencilerimizin branş sistemine uyumlarını kolaylaştırmak; öğretmenleri ile tanışmaları, akademik programlar ve sosyal süreçler hakkında bilgi sahibi olmaları ve okula alışmaları için "Uyum Eğitimi Programı" hazırladık. Öğrencilerimiz, sınıflarında derslerine girecek öğretmenleri ile tanışıcaklar.

İyi bir başlangıç ve güzel bir yıl için 10.09.2018 Pazartesi günü saat 10.00´te okulumuzda buluşmak dileğiyle...

Sevgi ve saygılarızla,

NOT: Bir Haftalık Programı incelemek için bağlantıyı tıklayınız.