Okulumuz Ders Başlama saati 9.10 olup başlama saatimizde değişiklik olmamıştır. Öğrencilerimizin Okul ve Salgın Kurallarına Uygun Okula Gelmeleri Gerekmektedir. Duyurulur.

Ortaokul Öğrencilerimizin Yüz Yüze Ders Programları Uzaktan Eğitim Ders Programı İle Aynı Olup Perşembe Ve Cuma Günü Okula Gelecektir. Öğrencilerimizin Okul Ve Salgın Kurallarına Uygun Okula Gelmeleri Gerekmektedir. Duyurulur.

TUBİTAK 4006 da görevli öğretmenlerimizin sergi çalışması ve fuar hazırlıklarının tamamlanması için 9/06/2021 bugün okulumuzda bulunmaları rica olunur.

Lise Öğrencilerimizin Yüz Yüze Ders Programları Uzaktan Eğitim Ders Programı İle Aynı Olup Perşembe Ve Cuma Günü Okula Gelecektir. Öğrencilerimizin Okul Ve Salgın Kurallarına Uygun Okula Gelmeleri Gerekmektedir. Duyurulur.

2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmelerine İlişkin Duyuruya

Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

TUBİTAK  4006 da görevli öğrencilerimizin görevli öğretmenlerimizce bilgilendirmesi yapılan çalışmalarını 09/06/2021 tarihine kadar  bitirilerek sergimize hazır hale getirilmesi rica olunur.

Sınıf Öğretmenlerimizin Yüz Yüze Yapılacak Eğitimlerimizde Öğrencilerimizin Okul Kurallarına Uygun Olarak Okula Geleceğini  (09.10 da okulda kılık kıyafete uygun hazır bulunulacak, ders esnasında cep telefonları kapalı olacaktır ) Bilgilendirmesi Rica Olunur.

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları yayımlanmıştır.

Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

Değerli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sizler için " Telafide Ben de Varım" isimli internet sayfası oluşturulmuştur. Telafi eğitimi sürecinde verimi artırmak amacıyla kullanabilirsiniz.

TRT EBA Kanalları Yeni hafta uzaktan eğitim yayın  akışını indirmek için tıklayınız

İlkokul |

Ortaokul |

Lise

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Taşımalı servislerle LGS sınavına girecek öğrencilerimiz aynı servislerle taşınacaktır. Servisçilerimizle iletişim kurulmuş olup bir aksaklık olursa idaremizi bilgilendirmeniz rica olunur.

Önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz; LGS sınavına girecek öğrencilerimizin en geç 9:00 da okulda hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca bir aksaklık olmaması için öğrencilerimizin yanlarında getirecekleri malzemeleri unutmamaları önemle rica olunur.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

LGS sınavına öğrencilerimizle gelen velilerin okul bahçesi dışında beklemeleri ve gürültü yapmamaları önemle rica olunur.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

LGS sınavı öncesi öğrencilerimizin stres yaşamaması adına sınav ile ilgili konuşulmaması düzenli uyku uyuması sınavın sağlıklı geçirilmesi açısından önemlidir. Önemle duyurulur.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

LGS sınavı öncesi öğrencilerimizin mide bulantısı, ishal gibi sorunlar yaşanmaması için ağır yemeklerden kaçınılması sınavın sağlıklı geçirilmesi açısından önemlidir.

Önemle duyurulur.