Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz

Yüz yüze eğitim olmayan dönemlerde sizlerle iletişim halinde olduğumuz öğrenci ve veli iletişim gruplarımızı sık sık kontrol ediniz. Lütfen gruplardan ayrılmayınız

Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize iyi haftalar diliyoruz

TRT EBA Kanalları Yeni hafta uzaktan eğitim yayın akışını indirmek için tıklayınız

İlkokul |

Ortaokul |

Lise

2.Dönem sınavlarına girmesi gereken ancak mazeretinden dolayı sınava giremeyen öğrencilerimizin sınavlara girebilmeleri için mazeret durumunu gösteren belgeyi idaremize 15.06.2021 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir.

Millî Sporcuların Beden Eğitimi Alanına Sözleşmeli Öğretmenlik Başvurusu

Başvuru İçin Tıklayınız

Sevgili Öğrenciler;

Yüz yüze eğitim süresi boyunca okulumuzda ders ve teneffüslerde maske takmaya ve mesafeli olmaya özen göstermeniz, hijyen kullarına uymanız gerekmektedir. Önemle Duyurulur.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Hem dilekçe vermemiş hem de sınava katılmamış öğrencilere Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğine göre not olarak 'G' girilecektir.

ÖNEMLE DUYURULUR.

2020-2021 Eğitim Ve Öğretim yılı 2. döneminde sınava girmek isteyen öğrencilerimizin 2. Dönem puanları, haftalık ders saati sayısına bakılmaksızın, öğrencilerin; her dersten bir sınav puanı, bir performans çalışması ve derse hazırlık, devam, aktif katılım, örnek davranışları gibi ders içi katılımlarına ilişkin performans puanları ile almış oldukları proje ve ödev puanlarıyla belirlenecektir

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE UNİCEF İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN HAZIRLANAN TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ ÖĞRETMEN KILAVUZ KİTABI 81 İLDE TÜM ATÖLYELERDE YERİNİ ALDI.

Eğitimi gerçek hayatla ilişkilendirerek sadece bilen değil, yapabilen çocuklar yetiştirmek için okullarda yerini alan tasarım beceri atölyeleri, tüm Türkiye'de yaygınlaşırken atölyelerin kullanımında öğretmenlere destek olmak amacıyla Genel Müdürlüğümüz ve Unicef işbirliği ile bir öğretmen kılavuz kitabı hazırlandı. Kılavuz kitap, EBA portalında öğretmenlerin kullanımına açıldı. Ayrıca basımı da yapılan Tasarım Beceri Atölyeleri İçin Öğretmen Kılavuz Kitabı 81 İlde tüm atölyelerde yerini aldı.  Teşekkürler UNICEF Türkiye (www.unicef.org/turkey/)      Teşekkürler SAP (www.sap.com)

Öğrencilerin tasarlayarak üretebildiği tasarım beceri atölyeleri (TBA), 2019 yılından bu yana imkânı kısıtlı okullara öncelik verilerek tüm Türkiye'de yaygınlaşıyor.

Çocukların yeteneklerini keşfetme yolculuğunda onlara rehberlik edecek öğretmenlere, atölyelerin kurulumu ve etkin biçimde kullanılabilmesi konusunda pratik bilgiler sunmak amacıyla TBA Öğretmen Kılavuz Kitabı hazırlandı. Kitaba http://ogmmateryal.eba.gov.tr/panel/upload/etkilesimli/kitap/tda/index.html#p=1 adresinden ulaşılabiliyor.

Altı bölümden oluşan kitabın ilk bölümünde, TBA hakkında genel bilgiler yer alıyor. İkinci bölümde kuramsal çerçeve ve öncü çalışmalarla ilgili bilgiler, üçüncü bölümde değişen öğretmen ve öğrenci rolleri, dördüncü bölümde TBA'da emniyetle ilgili genel bilgiler, beşinci bölümünde TBA'yı etkin kullanmak için öneriler, altıncı bölümde ise örnek çalışma ve etkinlikler yer alıyor.

2021 Yılı Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme Duyurusu

Duyuru İçin Tıklayınız

2021 YKS Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açılmıştır. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Giriş Belgelerine Erişim İçin Linki Tıklayınız

Mezuniyet törenimiz saat 13.30 da başlayacaktır. Veli ve öğrencilerimize duyurulur.

TUBİTAK BİLİM Fuarımızda görevli öğrencilerimiz saat 11.00 de fuarımız başlayacak olup belirtilen satte okulda hazır bulunmaları gerekmektedir

10 Haziran Perşembe Günü Okula Gelecek Sınıflarımız Aşağıdaki Gibi Olup Taşımalı Öğrencilerimizin Programa Göre Hareket Etmesi Önemle Rica Olunur:

9. Sınıflar

10. Sınıflar

11.Sınıflar

12. Sınıflar

SERVİSLERDE MASKE, MESAFE, HİJYEN KURALLARINA UYALIM

10 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ OKULA GELECEK SINIFLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİ OLUP TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİMİZİN PROGRAMA GÖRE HAREKET ETMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR:

5. SINIFLAR

6. SINIFLAR