Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz; LGS sınavında rahat olan kıyafetler giyilmesi öğrencilerimizin sınav esnasında rahatsız olacağı kıyafetler giyilmemesi hususunu tekrar hatırlatırız Önemle duyurulur.

LGS Öncesi Son Online Denememiz Bugün Saat 14.00 te Yapılacak Olup Sınıf Öğretmenimiz Konu Hakkında Öğrencilerimizi Bilgilendirecektir. Başarılar.

LGS SINAVI NASIL UYGULANACAK?

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz; LGS sınavında öğrencilerimizle gelen velilerimizin okul bahçesi dışında beklemeleri gerekmektedir Önemle duyurulur.

03/06/2021 Tarihinde Saat 13.00 De Tubitak 4006, Mezuniyet, Yüz Yüze Eğitim, Sene Sonu Yapılacak İş ve İşlemler İle Lgs Sınavı Hakkında Çevrimiçi Yapılacak Olan Toplantımıza Katılımınız Önemle Rica Olunur.

LGS Öncesi Son Online Denemelerimizin Dördüncüsü 03 Haziran Tarihinde Saat 14.00 te Yapılacak Olup Sınıf Öğretmenimiz Konu Hakkında Öğrencilerimizi Bilgilendirecektir. Başarılar.

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Yüz yüze eğitimle yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılım isteğe bağlı olup devam zorunluluğu aranmayacaktır.

LGS Öncesi Son Online Denemelerimizin Üçüncüsü 02 Haziran Tarihinde Saat 14.00 te Yapılacak Olup Sınıf Öğretmenimiz Konu Hakkında Öğrencilerimizi Bilgilendirecektir. Başarılar.

Kıymetli Velilerimiz,

Bakanlığımızca Yapılan Açıklama İle Yüz Yüze Eğitim İsteğe Bağlı Olup Bu Eğitime Öğrencinizin Katılmasını İstemiyorsanız Okulumuza Dilekçe İle Başvurmanız Yeterli Olacaktır. Bilginize.

LGS Öncesi Son Online Denemelerimizin İkincisi 01 Haziran Tarihinde Saat 14.00 Te Yapılacak Olup Sınıf Öğretmenimiz Konu Hakkında Öğrencilerimizi Bilgilendirecektir. Başarılar.

Bilgisayar Destekli Robot Tasarımı Kursu Öğretmenlerimizin Başvurusuna Açıldı

Faaliyete Başvuru

Öğretmenlerimiz; mebbis.meb.gov.tr adresinden kişisel şifre ile giriş yaparak->hizmetiçi eğitim modülü-> kursiyer işlemleri -> faaliyet başvuru ->menülerinden gelen sorgu ekranından uzaktan eğitimleri listeleyerek ve faaliyet kodu ile sorgulama yaparak istedikleri eğitimlere başvuru yapabilirler.

Kıymetli velilerimiz, Öğrencilerimizin HES kodlarının okul idaremize bildirilmesi, ilerleyen zamanlarda değişen HES kodu bilgilerinin öğretmen ve idaremizce güncellenmesi için paylaşılması önemle rica olunur.

May

LGS Öncesi Son Online Denemelerimiz 2-3-4 Haziran Tarihlerinde Yapılacak Olup Sınıf Öğretmenimiz Konu Hakkında Öğrencilerimizi Bilgilendirecektir.

Başarılar dilliyoruz.

May

TRT EBA Kanalları Yeni hafta uzaktan eğitim yayın akışını indirmek için tıklayınız

İlkokul |