Ock

OKU-YORUM Projemiz   gruplarımızın oluşması ile  başlayacak olup projemize öğretmenlerimizde katılım sağlamaktadır.

Ock

Okulumuz tüm branşlarının katılımıyla müdür yardımcımız Abdullah AKYÜREK 'in başkanlığında  "Akademik Takip Komisyonu"  oluşturulmuş olup yapılan toplantının hazırlık ve sunumu İngilizce öğretmenimiz Hümeyra SIRA tarafından gerçekleşmiştir.

Verimli geçen toplantımız sonrasında alınan bazı kararlar şunlardır:

Sınıf öğretmenlerimizin Koçluk çalışması yaptığı sınıflar aynı şekilde takibe devam edilecektir.

12. sınıfımızda Sınıf öğretmeni tarafından yapılan ders konu soru takipleri için dağıtılan programın takibine ilgili branş öğretmenleri tarafından kontrol edilmesi gerekirse öğrencilere yeniden çalışma planının oluşturulması

1. Dönem her ay yapılan TYT deneme sınavlarının yanında iki haftada bir dönüşümlü olarak AYT sınavınında yapılması

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Materyal  sayfasındaki Etkileşimli Kitapların kullanılması

Bakanlığımızın Yardımcı Kaynaklar sayfasından tüm sınıflar düzeyinde kaynakların öğrencilerin kullanımına sunulması

Ock

Ocak ayı YÖGEP Toplantısı Yöneticiliğin etik ilkeleri ve mesleğin itibarı. Etkili yöneticilerin temel özellikleri'   konusu ile Şube Müdürü Sn Selma ÜNAL ve okullumuz idarecilerinin katılımıyla gerçekleşti

Ock

Bala Anadolu Lisesinde yapılan toplantı konusu 'Öğretmenlik Mesleğinin Temel Değerleri, Mesleğin İtibarı ve Temel Değerler' DKAB Öğretmeni Ali YÜKSEL in sunumu ile gerçekleşti.

Ock

Okulumuz öğretmenleri Ahmet ERDAĞI ve Hatice Kübra BUDAK Koordinatörlüğünde kütüphanemizin okuma bölümlerine Kur'an-ı Kerim  Tilavetiyle ilgili hat sanatı örnekleri ile süsledik. Öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğretmenleri Ramazan DOĞRU ve Serkan DEMİR Koordinatörlüğünde öğrencilerimizle 40 HADİS etkinliğimizi gerçekleştirdik. Sunu, soru cevap, pano hazırlama şeklinde yapılan etkinliğimizde öğrencilerimiz Peygamberimiz in hadislerini öğrenip hayatlarına uygulama şekillerini öğrendi.

Ara

Okulumuzda  Fen Bilimleri öğretmenimiz Tuğçe Özdemir danışmanlığında yürütülen Create Games Learn For Fun/Oyunlar Yaratın Eğlenerek Öğrenin adlı eTwinning projemiz Aralık ayında başlamıştır. Projede 10 u Türk 2 si yabancı olmak üzere toplam 12 proje ortağı bulunmaktadır. Okulumuzun 8. Sınıf ve 7.sınıf öğrencilerinden; Doğan, Öykü ve Murat projeye okulumuzdan katılmaktadır.

Proje koordinatörü Fen Bilimleri dersi öğretmenimiz Tuğçe ÖZDEMİR i çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR..

YENİ SAYIMIZ İÇİN LÜTFEN LİNKE TIKLAYINIZ

Ara

İlçemiz Duatepe Ortaokulunda düzenlenen Masa Tenisi müsabakasında okulumuza ikincilik kazandıran 8. sınıf öğrencimiz Hamza GÜRBÜZ ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Ara

BALA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MASA TENİSİ VE SATRANÇ TURNUVALARINA KATILACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ

SINIF

TER

HAMZA

Kas

Bakanlığımızın başlattığı KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN Projesi için katkı sunmak isteyenler; Kütüphane yaptırmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kitap Bağışı için en yakın okulumuza başvurmaları gerekmektedir.

Projeye destek için tüm yardımlarınızı bekliyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE

Kas

EKİM-KASIM AYI YÖGEP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK Toplantı konumuz olan Protokol(karşılama-tanışma-ağırlama-uğurlama adabı,kılık kıyafet adabı, üst ve ast ile ilişkiler , sosyal medya ve bilişim adabı,toplantı ziyaret ve görüşme adabı ,telefonla iletişim süreci,veli ile ilişkiler vb)Resmi yazışma kuralları gözden geçirilerek görüşüldü.

Kas

İlçemiz DÖGEP toplantısı okulumuz DKAB Öğretmeni Serkan DEMİR in sunumuyla gerçekleştirildi. Ekim-Kasım DÖGEP konusu "Dezavantajlı ve risk altındaki öğrencilere yönelik rehberlik çalışmalarında  DKAB öğretmenlerinin rolü"  hakkında güzel bir sunum gerçekleştiren öğretmenimize teşekkür ediyoruz