May

Öğrencilerimizin toplumsal ve çevresel sorunlara duyarlı, sorun çözen, çalışma becerileri gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri amacıyla Bir fidan Bin gelecek etkinliğine katılan öğrencilerimizi e okul sistemine işleyerek belgelendirdik.

Okulumuz tüm branşlarının katılımıyla müdür yardımcımız Abdullah AKYÜREK 'in başkanlığında  "Akademik Takip Komisyonu"  toplanmıştır. Yapılan toplantımızda  hazırlık ve sunum Ahmet ERDAĞI tarafından gerçekleşmiştir.

Verimli geçen toplantımız sonrasında alınan bazı kararlar şunlardır:

Sınıf öğretmenlerimizin Koçluk çalışması yaptığı sınıflar aynı şekilde takibe devam edilecektir.

12. sınıfımızda Sınıf öğretmeni tarafından yapılan ders konu soru takipleri için dağıtılan programın takibine ilgili branş öğretmenleri tarafından kontrol edilmesi gerekirse öğrencilere yeniden çalışma planının oluşturulması

1. ve 2.Dönem her ay yapılan TYT deneme sınavlarının yanında iki haftada bir dönüşümlü olarak AYT sınavınında yapılması

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Materyal  sayfasındaki Etkileşimli Kitapların kullanılması

Bakanlığımızın Yardımcı Kaynaklar sayfasından tüm sınıflar düzeyinde kaynakların öğrencilerin kullanımına sunulması

Nis

Okulumuzu tanıtmak amacıyla okulumuzun sunduğu imkanlar ile mezun başarılarımızı içeren tanıtım afiş ve broşürlerimiz ile  Tuna İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda 7-8 , 11 ve 12. sınıflarımıza yönelik LGS ve YKS sınav denemeleri Bala Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirildi. Ziyareti için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Uçar 'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda lise öğrencilerimizin katıldığı Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı. Ziyaretlerinden dolayı Şube Müdürümüz Sayın Selma Ünal'a ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Hatice Akman'a teşekkür ediyoruz.

Nis

BİHL Öğretmen ve öğrencilerimizle MTA gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle keyifli vakit geçirdiğimiz bir gün oldu.

Nis

Bala İlçe Mem Arge Temsilcisi Nihan Ersöz okulumuz 8. ve 12. sınıf öğrencilerine Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Semineri vermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" kapsamında seminerlerimiz devam ediyor. Geçmişimizin izinden geleceğimize yön veriyoruz. 07.04.2022 tarihinde Selçuk Üniversitesi Tarih bölümünden Prof. Dr. Hasan BAHAR hocamız İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Hatice Akman'ın katılımıyla öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize çevirim içi konferans vermişlerdir. Bu konferansta Uluğ Bey, Caca Bey, Kadızade Rumi, Ali Kuşçu ve diğer Türk İslam Bilim adamları hakkında çok faydalı bilgiler sunmuşlardır.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

"Ramazan ve Peygamberimiz" konulu seminerimiz velilerimizin iştirakı ile gerçekleştirilmiştir.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Serkan DEMİR'e anlatımları için teşekkür ediyoruz.

Nis

BİHL Öğretmen ve öğrencilerimizle Eko İklim gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle keyifli vakit geçirdiğimiz bir gün oldu.

Nis

Velilerimize "Teknoloji, madde, tütün bağımlılığı ile mücadele" konulu seminerimiz Matematik öğretmenimiz Mustafa Güllü tarafından gerçekleştirilmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz Nisan ayında proje çalışmlarına devam ettiler.

Nis

'Her Öğrencinin Bir Fidanı Olsun' kampanyamız çerçevesinde fidan dikimi etkinliklerimiz devam ediyor. Çalışmayı yürüten öğretmenimiz Ahmet ERDAĞI' na ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Kütüphane Haftası münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne gezi düzenlemiştir.