MEZUNLARIMIZA HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan UÇAR'ın Başkanlığında, Şube Müdürümüz Sayın Selma ÜNAL ve Okul Müdürlerinin Katılımı İle Online Olarak 'Telafide Ben de Varım' Programı Hakkında İkinci Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce başlatılan OKUYORUM projesi ile beşinci kitabımızıda bitirdik. Okuduğumuz kitaplar hakkında sorular hazırlayıp takımlar arası yarışma düzenleyip, kitap okumayı daha zevkli hale getirdik.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce Desteklenen Erdem Projesine Okulumuz Olarak Başvuru Yaptık. Projemizde Emeği Geçen Başta Okulumuz Müdür Yardımcısı Mustafa Güllü ve Tüm Öğretmenlerimize Teşekkür Ediyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu imam hatip liselisi ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuru süreci tamamlandı.

ERDEM Destek 2021 programına okullardan yoğun ilgi gösterildi. Destek programı kapsamında 1.108 imam hatip okulu başvurularını Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Bilgi ve Takip Sistemi üzerinden tamamladılar.

Erdem Destek 2021 programına başvuru yapan okulların listesi için tıklayınız.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan UÇAR'ın Başkanlığında, Şube Müdürlerimiz Sayın Hatice AKMAN, Sayın Selma ÜNAL ve Okul Müdürlerinin Katılımı İle Online Olarak Telafide Ben de Varım Programı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

İnsanlar Başarılı İnsanları Kolayca Böyle Yerlere Geldiğini Zannederler. Gerçek İse Buzdağının Görünen Yüzü Değil Derinlerde Gizli.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER BAŞARMAK İÇİN YILMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM...

TUBİTAK 4006 Bilim Fuarımıza Ve Mezuniyet Törenimize Gerek Diğer Okullardan Öğrencilerin Taşınması Gerek Güneşlik Çadırın Kurulmasında Gerekse Okul Bahçemizin Temizlenmesinde Desteklerinden Dolayı Bala Belediyesine Teşekkür Ediyoruz.

12. Sınıf öğrencilerimiz Yazı Gereçlerinin Tarihi adlı çalışmalarında yazının icadından günümüze kadar insanlığın yazı yazdığı nesneleri incelediler. Konumuzda incelediğimiz yazı gereçlerinin bir kısmını öğrencilerimiz kendileri yaptılar.

Kil hamuruna şekil vererek çivi yazısı yazılar yazdılar. Sonra kili fırınlayarak binlerce yıl önce insanların kullandıkları ilk yazı gereci olan kil tableti yaparak ve dokunarak yaparak öğrendiler. Ayrıca temin ettiğimiz papirüs kağıdı üzerine de Mısır hiyeroglif yazısı ile yazılar yazan öğrencilerimizde Derya Coşar ve Ecenur Çetinkaya çalışmamızda ilgili olarak şöyle dediler:" bu konuyu öğretmenimiz anlattığında çok ilgimizi çekmemişti. Ama şimdi kili ve papirüsü elinize alınca daha iyi öğrendik. Hem eğlenceli hem de öğretici bir çalışma oldu."