Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 1991 yılında Bala İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yapılmış, 1992 yılında Ankara Merkez İmam Hatip´e ( Teyfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi) bağlı şube olarak eğitim -öğretime başlamıştır.

1996 Yılında ise müstakil İmam Hatip olarak açılmış günümüze kadar eğitim ve öğretim vermeye devam etmektedir. Eğitim süreci içerisinde okulumuz çoğunlukla vekil müdürlerle yönetilmiş, başarı ve kaliteyi yakalayabilmek için öğretmen ve personelle gayret göstermiştir. Bu güne kadar bir çok onarım ve tadilattan geçen Okulumuz mevcut durumuyla eğitim öğretimini gündüzde de sürdürmeye devam etmektedir.

Okulumuz ilk defa 1998-1999 eğitim -öğretim yılında mezun vermiştir.Değişik yıllarda mezun olan öğrencilerimiz çeşitli üniversiteleri kazanmışlardır.2008-2009 Eğitim öğretim yılında mezun olan 5 öğrencimizden biri Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesini kazanmıştır.

Yayın: 22.11.2012 - Güncelleme: 18.12.2020 16:35 - Görüntülenme: 2707