ESMA'UL-HUSNA

Okulumuz DKAB Öğretmeni Serkan Demir ve Öğrencilerimiz Esma'ul-Husna yı Kolayca Öğrenmek İçin Bir Oyun Geliştirdi. Oyunu öğretmenimizden öğrenelim;

Rabbimizin 99 ismini ezberlemek bildiğimiz üzere son derece ehemmiyetidir. Bu nedenle bizler de öğrencilerimizle Allah'ın 99 ismi ve özellikle bu isimlerin anlamlarını daha kolay ezberlemek ve ezberimizi kalıcı hale getirmek için bir oyun geliştirdik.

Allah'ın 99 isminin her birini birer kartın ön yüzüne anlamlarını da arka yüzüne yazıyoruz daha sonra her hafta içlerinden 9 isim seçip bir hafta boyunca akşam yattığımızda ve sabah kalktığımızda bu elimizde bulunan Allah'ın 99 isminin yazılı olduğu kartları okuyoruz.

Bu uyguladığımız zihin tekniği sayesinde günlük sadece birkaç saniyemizi ayırarak Allah'ın 99 ismini kolayca ve kalıcı bir şekilde öğrenmiş oluyoruz.

17-06-2021

Yayın: 18.06.2021 - Güncelleme: 18.06.2021 00:19 - Görüntülenme: 2337